Pre devet godina na egzotičnoj plaži na Maldivima, poznati par Jovana i Željko Joksimović izgovorili su sudbonosno „Da“ i zarekli se jedno drugom na večnu ljubav.

Fanovi tokom celog dana šalju mnogobrojne čestitke Jovani i Željku Joksimoviću zbog godišnjice braka. Zbog trenutne situacije vezane za pandemiju korona virusa oni su odlučili da simbolično obeleže važan dan, te će u svom domu prirediti svečani ručak za svoju porodicu i uživati sa svojim naslednicima, sinom Kostom i ćerkicama Anom i Srnom.

Voditeljka i kantautor uživaju da evociraju uspomene na dan kada su sklopili građanski brak na Maldivima 20. januara 2012. godine.

Ono što je posebno zanimljivo, tada su samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

- Reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra – rekla je svojevremeno za “Hello!“ Jovana, koja se 2014. godine i pred Bogom zaklela na večnu ljubav Željku, u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

Da se i sami često zbune oko proslavegodišnjice, poznati pevač je takođe jednom prilikom priznao. – Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, ustvari, Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem 2. februara: “Zlato, srećna ti godišnjica”, a ona odgovori: “Zar nije četvrtog?” – našalio se Željko svojevremeno.

Da neguju njihovu ljubav i strogo je čuvaju od očiju javnosti svima je poznato, međutim, neretko umeju da nežne reči upute jedno drugom i preko svojih drušvtenih mreža. Upravo tako je Jovana i čestitala godišnjicu Željku prošle godine uz reči: “Osam godina od našeg prvog venčanja. Kao da je bilo juče. Volim te”.

Izvor: Blic