Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DETALJI SA SASLUŠANJA MILENE RADULOVIĆ: Bilo joj je veoma teško ali hrabra glumica je dala odgovore na sva pitanja

Glumica je do tančina i vrlo precizno govorila o bolnim sećanjima.

  Izvor: Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Glumica Milena Radulović koja je optužila nastavnika glume Miroslava Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje, 20. januara 2021. godine u Višem tužilaštvu u Beogradu dala je izjavu koja je trajala više od pet sati.

Možda će vas zanimati

Milena je detaljno ispričala sve što je preživela u školi „Stvar srca“, a na kraju je jasno odgovarala i na pitanja Aleksićevog branioca. Po okončanju saslušanja, vidno iscrpljena, nije želela da daje izjave medijima. Iz Palate je izašla sa svojim advokatima i uputila se pravo ka roditeljima koji su je čekali ispred. Zagrljena s ocem, sela je u auto i otišla.

Njen advokat Denis Bećirić kazao je da je Milena sve veoma teško podnela. Drugi zastupnik Jugoslav Tintor naglasio je da i sama činjenica da je ispitivanje trajalo pet sati bez prekida govori sve o tome koliko je bilo naporno:

„Istraga je, inače, tajna, a u ovom slučaju koji je delikatan, tužilaštvo je donelo posebnu naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire u javnost. Oni rade svoj posao da se precizno utvrde sve radnje, pa na kraju i istina. Ako se zaštite identiteti oštećenih devojaka, koje ne žele javno da ih otkriju, time će se doprineti da se i druge koje su doživele slične stvari, ohrabre i jave i ispričaju šta im se desilo.“

 milena radulovic sud saslusanje Izvor: Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Milena je tokom saslušanja, prema izvoru „Kurira“, ispričala da je Aleksić bio surov i prema drugoj deci i da su svi trpeli uvrede i prekore, ali nije osporavala da ih je učio i dobrim manirima i da budu svoji ljudi. Kako je navela, ta škola je bila njena druga porodica u kojoj je doživela jezivu noćnu moru.

"Milena Radulović je do tančina, jasno, konkretno i vrlo precizno govorila o bolnim sećanjima. Ispričala je da je u školu glume, koja je bila na glasu, krenula kad je imala 11 godina. Šest godina kasnije, u oktobru 2012, prvi put je od čovek koji im je držao časove, učio ih ponašanju i bio autoritet doživela ono što nije mogla ni da zamisli, da bude seksualno zlostavljana", otkriva izvor za "Kurir".

"Za nju je to bio veliki šok tada, ali je bilo jasno da o onome što joj se dogodilo godinama nije imala hrabrosti da priča ni sa kim, čak ni s roditeljima, teško joj je da govori i danas. Govoreći o godinama u kojima je trpela zlostavljanje profesora, rekla je da je bila postiđena i uplašena, a da je on toga bio svestan i da se verovatno zbog toga i nije zaustavljao, već je nastavio da je zlostavlja sve dok nije napustila školu", otkriva sagovornik.

21. januara 2021. godine, svoju izjavu daće i glumica Iva Ilinčić. Aleksić je saslušan 18. januara 2021. godine u Tužilaštuv i tom prilikom je negirao krivicu, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Pročitajte i ovo

Izvor: Kurir / Novosti / Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije