Folk diva Seka Aleksić godinu je provela u kući, poput ostalih estradnih umetnika, ali to je nije sprečilo da nas s vremena na vreme iznenadi svojim sjajnim stajlinzima i po kući. Ovog puta zablistala je u najtraženijem komadu godine!

Pevačica sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom uživa u toplini svog doma i čeka neke bolje dane za muziku, ali daleko od toga da joj je aktuelna situacija izbrisala osmeh s lica — ona je uvek vesela, pozitivna i ne zaboravlja svoje fanove, pa ih često obraduje fotografijama iz svoje vile u Staroj Pazovi.

Nakon što smo imali priliku da vidimo očaravajuću dekoraciju koju je Seka pripremila kako bi ulepšala proslavu Nove godine i Božića, pevačica je otkrila u kakvom raspoloženju je dočekala prve snežne dane. Ona je na svom profilu na Instagramu 12. januara 2021. godine, najpre podelila fotografiju za koju je pozirala u svojoj dnevnoj sobi, uz pitanje:

„Lepotani, šta radite danas? Da li ste na snegu?“

Potom pozirala i tokom igre u snegu, uz opis "Veju, veju pahulje", a mnogima je za oko zapao njen izuzetan stil.

Kako su trenerke apsolutni hit od početka pandemije, pa i svetske i domaće zvezde najčešće viđamo u ovim ležernim izdanjima, pevačica je odabrala model crne boje, sastavljen od nešto komotnijeg gornjeg dela i donjeg koji prati liniju tela, a kombinovala ih je sa crnim patikama.

Izvor: Glossy