Naša pevačica Ana Sević početkom decembra 2020. godine postala je mama još jedne devojčice i sada je cela poodica na okupu kod kuće. Lepa pevačica je spremno dočekala svoju bebu, pa je njen dom neposredno pre porođaja zablistao u novogodišnjem duhu.

Ovogodišnja dekoracija njene raskošne jelke je u cvenoj boji. „Crvena na radost u inat ovoj 2020. Pisma za Deda Mraza pišemo i čekamo sve najlepše što dolazi“, napisala je Ana ispod slike. Okićena trendi ukrasima gde dominiraju crvene kugle, cvetići i mašne, jelku kite i poneki beli ukras u obliku srca i zvezda, kao i veoma popularni drveni vojnici. Sa najslađim vrhom gde je originalno postavljena kapa Deda Mraza ova jelka je možda i najmodernija jelka poznatih.

Ništa manje nismo ni očekivali od Ane, za koju se tvrdi da ima najbolje dekorisan dom na estradi. I dok svi željno isčekujemo slike bebine sobe i pitamo se kakav je enterijer, ostaje nam da uživamo u slikama dnevnog boravka pevačice koje je nedavno objavila zajedno sa svojim trudničkim stomakom.

Minimalistički stil je ono što Ana preferira, pa sve što se nalazi u prostoriji je praktično - poput dva stočića i udobno, kao velika kožna garnitura stvorena za uživanje. Zid krasi slika geomterijskih oblika, a moderna lampa ne samo da daje lepši izgled sobi, već i prijatnu svetlost tokom večernjih sati.

 Izvor: Lepa&Srećna