Jelena Đoković je poznata po svojim stavovima o održivoj modi, zdravoj ishrani, redovnom vežbanju i ekološkoj osvešćenosti pa putem svojih društvenih mreža podiže svest o ovim, njoj veoma bitnim temama.

Ovog puta odgovarajući na pitanje jedne od njenih sagovornica na Instagramu, otkrila nam je i šta misli o parfemima i koji su to preparati nege koje ona bira.

„Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje“ napisala je devojka koja prati Jelenu.

„Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje“ odgovorila je Jelena Đoković.

jelena djokovic prica instagram
Foto: Instagram / jelenadjokovicndf 

Iako se i u parfemima nalaze esencijalna ulja, industrije pretežno koriste sintetička kao bazu mirisima, zbog čega Jelena u svoju negu uvrstava čista esencijalna ulja koja imaju široku primenu kao preparati lepote, ali i kao preparati koji deluju umirujuće i blagotvorno na zdravlje i ceo organizam.