Kada su svi već pomislili da je Dženifer Lopez dostigla sam vrh senzualnosti nastupom na dodeli AMA nagrada pre nekoliko dana, noć 24. novembra 2020. godine ostaće sigurno nezaboravna po onom što je učinila na društvenim mrežama. 

"Obučena" samo u svoj verenički prsten, u probranim kadrovima u kojima se vidi da je potpuno naga, Džej Lo je predstavila isečke iz svoje nove pesme a njeni pratioci su uzvratili stotinama hiljada lajkova. Poznato je da latino diva predano vežba svakoga dana, u čemu ima podršku i vernu pratnju verenika Aleksa Rodrigeza. Sportski duh je glavna okosnica svakodnevnog života u domu Lopez-Rodrigez!

Svi takođe znamo da je veoma pažljiva u pogledu toga šta jede, da vrlo retko pije alkohol - tek samo da se kucne u specijalnim prilikama - kako sama kaže, poznato je i da izbegava kofein i da je maksimalno posvećena zdravim navikama. Pa ipak, ovakvo telo u 51. godini je zaista mnogima nedokučivo a tek sa koliko seksepila zrači možete da se uverite samo ako pogledate ovaj neodoljiv snimak!

Izvor: Lepa&Srećna