Dženifer Lopez nikad ne izneveri očekivanja na svojim nastupima, ali performans na dodeli Američkih muzičkih nagrada 2020. godine prevazišao je sve i izazvao buru rasprava!

Publika u Mikrosoft Teatru u Los Anđelesu (svi na propisanoj razdaljini zbog epidemioloških mera) poludela je posle njene numere sa kolumbijiskim pevačem Malumom. Razlog su, naravno, dve fantastične pesme koje se vrte na trendingu već nedeljama - Pa Ti i Lonely ali i kostimi i ples latino dive.

Neki kažu - vatrenije nego ikad, drugi kažu vulgarno i prostački. Jedni kažu - najlepša u 51. godini, drugi kažu - sve je pokrala od Biojonse.

ama nagrade 2020 nastup dzenifer lopez maluma
Profimedia / AFP PHOTO / Courtesy of ABC 

Budimo pravični - nisu ni Bijonse i Džej Lo izmislile magiju crnog trikoa, a ni vlažnih lokni koje asociraju na vrelu noć ili izlazak iz morskih talasa. Ples i lascivne poze pred muškarcem - na klaviru, na stolu, na klupi - videli smo u milion filmskih scena. Da li je Dženifer zaista pevala uz ovu zahtevnu plesnu numeru? Ili je to bio plej bek? To valjda zanima još samo one koji bi, posle tolikih platinastih albuma, hteli da joj prigovore kako ne zna da peva.

Najbolja je, kažu žene. U 51. godini izgleda fenomenalno i u boljoj je kondiciji nego mnoge koje su od nje mlađe. Sve u svemu, par Džej Lo - Maluma danas ne silaze sa svih svetskih portala, a slike u galeriji će vam pokazati i zašto!

Profimedia / AFP PHOTO / Courtesy of ABC Dodela AMA nagrada 2020.

Izvor: Lepa & Srećna