Najnovija moda takozvanih "golih" haljina traži od žene da ima zaista besprekornu figuru!

Bilo da je reč o providnim materijalima ili osnovi u boji pudera na koju su našiveni čipka, kristali, perlice... večernje toalete pa čak i dnevne haljine sve su smelije: sa dubokim dekolteima i izrezima na najneočekivanijim mestima.

Predvodnice ovog stila su Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Skarlet Johanson... ali skoro da nema slavne dame koja se nije bar jednom otisnula u sličnu modnu avanturu.

I bez obzira na obim grudi, starost, prisustvo ili odsustvo plastične hirurgije, sve one izgledaju besprekorno na crvenom tepihu pa čak i na brzim, Instagram fotografijama.

Koja je njihova tajna?

TAJNA LEPOG DEKOLTEA U PROVIDNOJ HALJINI: pogledajte specijalan nevidljivi veš koji ulepšava grudi
LepaiSrecna 

Poenta je u izboru adekvatnog veša koji treba da bude, takođe, "nevidljiv" kao što je i izazovna haljina.

Mnoge dame će zadržati tajnu za sebe, ali uz uobičajene trikove kao što je veš u boji kože (odnosno "nude" nijanse), postoje i specijalni brushalteri koji podižu, pridržavaju i dopunjavaju grudi baš tamo "gde treba".

Tako je "U plunge bra" - specijalan grudnjak u boji kože i u obliku latiničnog slova "U", koji ima skrivene umetke sa strane čiji jastučići podižu grudi i dopunjavaju volumen grudi. Takav grudnjak izrezan je daleko dublje nego što je slučaj kod običnog veša (slika u galeriji broj 1). Sličan je i "U plunge" bez bretela (slika u galeriji br. 2) koji omogućava da nosite i haljine bez bretela a da grudi budu čvrste i bujne!

TAJNA LEPOG DEKOLTEA U PROVIDNOJ HALJINI: pogledajte specijalan nevidljivi veš koji ulepšava grudi
LepaiSrecna 

Za crne haljine postoje slični modeli od odgovarajućeg materijala, kao i dekoltovane "bodi" varijante sa podizačima i jastučićima za grudi koji se uopšte ne primećuju na površini veša.

Uz specijalne dodatke za prekrivanje bradavica, diskretnu "treću bretelu" kojima uobičajene dve možete da prikačite i sve ostale sitnice koje ćete s uživanjem razgledati u našoj galeriji slika, vaš dekolte izgledaće fenomenalno.

Ako imate haljinu koja u ormanu čeka svojih pet minuta ili već danima zagledate neki model u izlogu butika, spremite se da je s ponosom obučete!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Brushalter u obliku slova "U", nalepnice za bradavice i magična "treća bretela" tajne su zanosnog dekoltea Kim Kardašijan, Skarlet Johanson i drugih zvezda...