Svetska latino diva Dženifer Lopez visoka je svega 1.64 cm, ali to joj ne smeta da često izlazi u ravnoj obući, poput patika uklopljenim sa helankama. I, iako je u dnevnoj varijanti često viđamo u ovom izdanju – što na njoj izgleda zaista sjajno, ume povremeno da nas oduševi nekim elegantnijim odabirom garderobe.

Pa tako kada želi da obuče modernu „trapez“ haljinu, potrudi se da i visinu prilagodi ovom zahtevnom kroju. Otud visoka štikla i platforma čak i u dnevnoj modnoj kombinaciji, koju češće nosi na koncertima i nastupima. Kožne bron čizme sa vrtoglavo visokom platformom savršeno su joj se uklopile uz belu „trapez“ haljinu, koje je prošetala u društvu svog verenika Aleksa Rodrigeza.

moda cizme dzenifer lopez obuca za niske zene trendovi
Profimedia 

 Naravno, Dženi "iz bloka" ne bi bila to što jeste kad ne bi svakoj modnoj kombinaciji dodala nešto svoje ludosti. Tako ćemo na desnoj ruci primetiti običnu "bengl" narukvicu, dok joj na levoj blista ogroman dijamant. Uz belu tašnu sa jasno ispisanim pozivom na glasanje, Džej Lo je pokazala da u svemu ima stav. Aleks je, kao i uvek, uz nju, u sportskoj kombinaciji koja se savršenom uklapa sa autfitom njegove drage.

moda cizme dzenifer lopez obuca za niske zene trendovi
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna