Voditeljka Javnog servisa Srbije, Kristina Radenković uživa u svom poslu. Simpatije gledalaca osvojila je u kvizovima "Slagalica" i “Stigni me ako znaš”. Ipak, na društvenim mrežama, ona je često na meti negativnih kometara, međutim to je uopšte ne pogađa.

"Mora neko i to biti. Moj izgled u kombinaciji s glasom i intonacijom kojim se izražavam, verujem da može biti okidač za neke ljude. Odavno me ne tangira. To je deo ovog posla", kaže Kristina i otkriva da ne čita poruke koje joj stižu na društvenim mrežama.

"Iskreno više većinu poruka ni ne stižem da čitam, ali svakako su zbog takvih uvedeni block i restrict", rekla je za "Blic" Kristina  i osvrnula se na dobre i loše strane posla koji radi.

"Sve ima svoje i dobre i loše strane, ali kad volite svoj posao, većinu vremena se i ne osećate kao da radite, uglavnom uživate u stvaranju i na loše strane ne stižete da mislite", iskrena je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna