Kristina je već godinama u srećnoj zajednici sa pravnikom Nikolom Radojevićem, sa kojim ima šestogodišnju ćerku Taru i dvoipogodišnjeg sina Rogana.

"Kad smo se tek zaljubili, Nikola i ja smo našli stara crnogorska imena. Tada sam rekla mužu da ako budemo imali sina, neka se zove Rogan. Moje omiljeno ime je Nikola, ali bilo bi pomalo nezgodno da se obojica tako zovu, i onda sam zaljubljena, van sebe od ljubavi, poželela da se naš budući sin zove Rogan Radojević", ispričala je Kristina za magazin "Lena", a onda otkrila da se, kada se sin rodio, njen izabranik ipak predomišljao.

"Zvučalo mi je mnogo moćno. Ja se nisam predomišljala, muž jeste, jer je javnost već krenula da priča o imenu deteta. Iskreno, bilo je jako ružno da ja ležim u krevetu nakon porođaja, da me ljudi napadaju zbog imena, a dete još nije ni prijavljeno u matične knjige. Nekoliko imena je bilo u opticaju, a kada mi je Nikola doneo krštenicu, u njoj je pisalo Rogan. Mojoj sreći nije bilo kraja. Ponosno će ga nositi", iskrena je voditeljka.

Na pitanje kakva je trenutna situacija u njihovom domu i da li je Tara ljubomorna na mlađeg brata, odgovorila je:

"Užasna! Katastrofa. Ali - borimo se. I ja sam bila takva prema svojoj sestri. Ćerka Tara nam stalno prebacuje da je trebalo da rodimo bolju i lepšu bebu, pametniju, da bude žensko... Izdržaćemo, ne brinite".

U Nikoli je pronašla muškarca za ceo život, a to što nisu zvanično stali pred oltar nije umanjilo njihovu ljubav.

"Nikola i ja nismo u braku, ali možda smo više u braku nego drugi. Ja i moj partner - nadam se doživotni, stvarno se mnogo volimo. I podrška mi je, i prijatelj... Što bi moja majka rekla, da sam ga svećom tražila, ne bih ga našla", rekla je Kristina Radenković, kojoj je porodica bila najveća podrška i kada je nedavno nastupala na Evroviziji kao deo hora koji je pratio srpsku predstavnicu Anu Đurić Konstraktu.

Za Konstraktu Kristina ima samo reči hvale, i ponosna je što je poznaje i što je imala priliku da nastupa sa njom.

"Osećali smo ogromnu odgovornost. Vrlo su svedeni pokreti i mnogo je teže nego kada su brži i ima ih više. Svaka greška se vidi. Ali Ana je pred svaki nastup išla od jednog do drugog i govorila da je sve u redu, da šta god bude, niko nije kriv, rekla je da je sve na njoj, a mi da se opustimo i zabavimo. Sve vreme je bila s nama u timu, nije tražila svojih pet minuta, nismo joj smetali dok vežba... Izvinite, nedostaje mi komplimenata u vokabularu! Nisam do sada upoznala nekog tako blage naravi, a istovremeno tako autoritativnog", rekla je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna