Kao destinaciju su odabrali Pariz, a ovo je bila njihova prva zajednička poseta gradu ljubavi. Dok su Nina i Mateja uživali na romantičnom putovanju, sin Vukašin i ćerka Ivanka bili su u sigurnim rukama baka, deka i dadilje.

"Mnogo nam pomažu moja mama, svekrva, deke, a imamo i dadilju Veku. Zahvaljujući svima njima i dobroj organizaciji, nađemo vremena i za nas dvoje. Nema ga koliko ga je bilo nekada, što je i normalno jer sada imamo veliku porodicu, ali mislimo da je jako važno da sami negde odemo bar na tri dana. Putovanja, poput ovog, pravi su melem. Prethodno smo sami bili u Škotskoj, na jednoj divnoj svadbi", ispričala je glumica za magazin "Hello".

Vukašin je nedavno napunio četiri godine, a Ivanka godinu dana, a Nina je priznala da joj trenutno jednino nedostaje malo više sna.

"Legnem ranije, a to znači pre jedanaest, dvanaest. U ovom trenutku mi nedostaje samo san, jer se njih dvoje i dalje noću bude. Ne baš uvek, ali budući da to rade naizmenično, stalno priželjkujem osam sati spavanja bez prekida", kroz smeh je otkrila glumica.

Nina sa suprugom ove godine slavi osmu godišnjicu braka, a zajedno su ukupno 12 godina, te je odgovorila i na pitanje koliko su se promenili za to vreme.

"Samo smo se malo uozbiljili, mada je i to pitanje. (smeh) Uostalom, dobre stvari ne treba menjati. Dovoljno je samo malo, taman onoliko koliko dolazi s godinama", iskrena je bila Ninja Janković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna