Promena ponašanja partnera često može da ukaže i na neverstvo. Neki nemaju snagu i odvažnost da istinu isteraju na videlo, pa se povuku. Ipak, jedan korisnik Tik-Toka želeo je da zna istinu po svaku cenu.

Kada je primetio da se njegova devojka nakon šest godina veze ponaša čudno i nezainteresovano, hteo je da sazna šta je posredi. Pokušao je da razgovara s njom ali je ona poricala , pa je rešio da je razotkrije na način posle kog nije mogla da negira neverstvo.

"Već neko vreme sam sumnjamo da me devojka vara. Nisam želeo da je optužim bez dokaza pa sam preko interneta kupio kameru koja je skrivena u punjaču za mobilni. Kameru sam spojio na svoj telefon  a nakon što sam izašao iz kuće imao sam šta da vidim. Video je je kako sa nepoznatim muškarcem ulazi u kući kako se ljube, rekao je korisnik Tik-Toka koji stoji iza naloga @ mrsurveillance.

@mrsurveillance

Rule ##1: If your girl's name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. ##cheater##toxic##cheatersgettingcaught

♬ original sound - Mr. Surveillance

Nakon što se uverio da je neverna devojci je poslao poruku da je među njima gotovo i da žali što je potrošio šest godina na nju. 

Video je pogledalo preko 2.5 miliona korisnika, a kako biste vi reagovali na njegovom mestu? Da li biste i pod kojim uslovima oprostili prevaru?

 Izvor: Lepa&Srećna