Najzad, dođe vreme i za dugoočekivani odmor i to na moru, uz kristalno prozirne plaže i lokalnu kuhinju. Daleko od stresne i užurbane svakodnevnice sve je drugačije, pa se i neke odluke, koje inače odlažemo, čine mnogo lakšim.

Nema boljeg načina da se ostave cigarete, nego dok uživate na nekom inspirativnom putovanju. Zaboravite na duvanski dim, miris, pepeo i prepustite slobodi bez opterećenja. Doduše, iako je za vas duvanski dim postao istorija, možete uživati uz alternative kao što je IQOS.

Osim što smo najzad “prebacili” tih potrebnih osam sati koje lekari preporučuju kao uslov za dobro zdravlje i mozak nam se rasteretio tamo negde oko sedmog dana. Možemo malo više da se posvetimo sebi i kao rezultat toga donesemo neke za nas korisne odluke.

Nema boljeg načina da se ostave cigarete, nego dok uživamo na nekom inspirativnom putovanju. Lako je da zaboravimo duvanski dim, mirise, pepeo i prepustimo se slobodi bez opterećenja.

Doduše, iako je duvanski dim postao istorija, možemo uživati uz alternative kao što je IQOS ORIGINALS DUO Iridescent Purple. Dobar je i asesoar jer dolazi u efektnoj ljubičastoj boji, a kapice držača možemo da menjamo i boramo boje u odnosu na to kako smo tog dana raspoloženi. Nama je omiljena zlatna boja koja podseća na sunce, a simbol je uspeha i dostignuća.