Sreli su se na snimanju filma, zaljubili jedno u drugo, a ono što je izgledalo kao čarobna ljubavna priča završilo se ogavnim raskidom.

Glumica Mini Drajver je platila visoku emocionalnu cenu za mladalačku romansu s Metom Dejmonom. Upoznala ga je kao partnera u čuvenom ostvarenju "Dobri Vil Hanting" i kao što su glumili dvoje mladih zainteresovanih jedno za drugo, tako se njihova relacija prenela i u stvarni život.

"Do trenutka kad smo počeli da snimamo scenu pred kafićem, bila sam već potpuno zaljubljena u njega", pričala je Mini. "Oborio me je s nogu, toliko je bio posvećen prema meni kao glumici, bio je sladak, inteligentan, stvarno kompletan šarmantan paket", opisuje situaciju Drajverova.

mini drajver met dejmon 0093917412-min.jpg
Profimedia 

Priznaje da je oduševljenje partnerom na snimanju neka vrsta "profesionalnog rizika", ali nije mogla da odoli. "Bila sam mlada", kaže glumica.

Ni Dejmon nije bio nimalo ravnodušan. "Uzdrmala je moj svet", izjavio je u jednom od brojnih intervjua koje je dao nakon premijere filma.

Međutim, ubrzo zatim je Dejmon gostovao kod čuvene Opre Vinfri i tada se Mini srušio ceo svet. Opra ga je, naravno, pitala o emocionalnom statusu.

"Ja sam singl", odgovorio je "mrtav hladan" Met. "Bio sam neko vreme s Mini, ali više nismo u romantičnoj vezi", kazao je. "Mi smo stvarno dobri prijatelji i ja je mnogo volim. Stalo nam je jednom do drugog, ali nismo stvoreni jedno za drugo, razumete? A kad niste stvoreni jedno za drugo, niste."

mini drajver 0192489243-min.jpg
Profimedia 

Mini nije štedela oštre komentare povodom ove izjave. "Jezivo je da s nekim raskinete, ali još i da to uradite tako javno, zaista je neprimereno", izjavila je glumica. U memoarima je otkrila kako su je roditelji upozoravali da veza ne može da opstane.

"Moja porodica je volela Meta, nije u tome bio problem", piše Drajverova. "Ali oni su videli koliko brzo ide uspon tog mladog momka, kao i moj. A kad si mlad, prilično je teško ostati s obe noge na zemlji. Moji su videli da se sprema oluja, a kraj je bio eksplozivan."

met dejmon lucijana baroso 0183685632-min.jpg
Profimedia 

Met i Mini nisu sreli duže od 20 godina, dok nisu nabasali jedno na drugo pre par leta. "Sad kad smo srednjih godina i kad ga vidim sa ženom i decom, nekako je lakše, priznala je Mini.

Met je oženjen Lučijanom Barozo već 20 godina, a Mini je u vezi s američkim rediteljem Edisonom Odijem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

raskid u avionu TikTok/traveltmz