Margo Robi je i pre filma "Barbi" imala vojsku obožavalaca, ali sada je njena slava postala planetarna.

Međutum, muškarci mogu da je vole samo na filmskom platnu budući da je njeno srce već - zauzeto!

Zgodna plavuša je udata od 2014. godine, a srećni muškarac je Tom Akerli. Njih dvoje su se sreli godinu dana ranije, na snimanju njenog filma "Francuska svita". Venčanje je bilo skriveno od medija, a i danas se Tom drži u pozadini, mada prati svoju slavnu suprugu na turneji.

margo robi tom akerli 0365098018-min.jpg
Profimedia 

Par živi u Los Anđelesu, gde vode produkcijsku kuću. Njih dvoje su vršnjaci, a Tom radi kao asistent reditelja i producent. Njihova ljubav je planula pre nego što je počeo meteorski uspon mlade glumice. Da stvar bude još neobičnija, ona je bila ta koja je "pojurila" njega.

"Do tada sam bila poznata kao singl devojka", ispričala je Margo za Vog. "Od same ideje da budem s nekim u vezi mi se povraćalo. A onda sam shvatila da već neko vreme gajim emocije prema Tomu. Uvek sam ga volela. Sledeća misao mi je bila - `neće mi uzvratiti`. Nisam želela da sve pokvarim. Da budem toliko glupa da mu kažem da mi se sviđa.

I kad se najzad to dogodilo, pomislila sam kako je jedino prirodno da budem s njim, ništa pre njega nije imalo nikakvog smisla."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago Kurir TV