Široke pantalone su jedan od najpoželjnijih modnih komada već duže vreme, jer pružaju udobnost i eleganciju istovremeno. Ipak, ponekad ih je teško uklopiti uz druge odevne komade. Kako to rade Francuskinje? One se drže 5 osnovnih načina koji im garantuju trendi izgled.

1. Ležerno uz široke komade

Ako vam se čini da se uz široke pantalone ne biste mogli da uklopite još jedan široki komad, varate se. Uklopite pantalone sa širokom bluzom, košuljom ili mantilom. Modni dodaci poput kačketa su uz ovakav stil uvek dobrodošli.

 2. Elegantno uz salonke

Za nešto elegantniji izgled dovoljno je da odaberete adekvatnu obuću. Opredelite se za salonke ili moderne "slingbek" prolećne modele i spremni ste za bilo koji važan događaj.

 3. Kreativno uz detalje

Ako želite da ostavite lični pečat na stajling, razmislite o tome da nabavite zanimljiv kaiš ili neke druge detalje. Moda je uvek ostavljala prostor za kreativnost, zato se oslobodite i prepustite eksperimentisanju.

shutterstock_2027604614 (1).jpg
Foto: Shutterstock Široke pantalone sa detaljima

4. Neutralno uz klasične komade

Ako su vam široke pantalone obavezne u koferu koji nosite na more, sigurno znate koliko su praktične. Uklopićete ih uz klasične majice sa mornarskim motivima ili uz košulje jednostavnog kroja i dobiti kombinaciju koja je neutralna. U njoj možete provesti dan u šetnji, ali i veče u plažnom baru.

 5. Atraktivno uz šare

Ako želite atraktivan izgled, opredelite se za pantalone sa šarama i bez straha ih uklopite sa drugim, takođe šarenim odevnim komadima. Trudite se samo da ne preterate sa brojem boja, neka to bude maksimalno 4, ali vrsta šare ne treba da vas opterećuje. Da, moguće je da široke pantalone na pruge uklopite sa bluzom na tufne!

shutterstock_1369983800 (1).jpg
Foto: Shutterstock Široke pantalone na pruge sa bluzom na tufne

 Pogledajte i najmodernije cipele za proleće 2024.

BONUS VIDEO:

OKRENULA JE MAJICU NAOPAČKE, TRIK JE SUPER Tiktok/fashion_jackson

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.