Pariz sav trepti od uzbuđenja koje prati Nedelju mode, a danas je na programu prava "poslastica" - revija modne kuće "Kristijan Dior".

Ovaj modni događaj ne propuštaju ni svetske zvezde, pa su na reviji bile Šarliz Teron, Dženifer Lorens, Aleksa Čang, Anja Tejlor-Džoj i mnoge druge.

Prve dve dame kao da su se dogovarale, pa su obe obukle bele košulje. Šarliz je svoju kombinovala sa poluprovidnom suknjom od zlatne mreže sa svetlucavim detaljima, dok se Dženifer odlučila za crne suknja-pantalone. Obe su maksi dužinom naglasile važnost ove prilike.

sarliz teron nedelja mode bela kosulja 0808534161-min.jpg
Profimedia 

Suknja je bila dominantan izbor na Diorovoj pravoj modnoj svečanosti. Plisirani model, do iznad članaka (ili čak skroz do poda), bio je viđen kako na pisti tako i među VIP zvanicama.

dzenifer lorens na nedelji mode bela kosulja 0808536528-min.jpg
Profimedia 

Kombinacije takozvanog "tihog luksuza" uključuju neutralne boje poput crne, bele, teget ili bež. Karakteristično je i odevanje u jednu boju "od glave do pete". 

natalija vodianova na nedelji mode belo 0808540476-min.jpg
Profimedia 

U trendu su i "pencil" suknje, do ispod kolena, a od materijala su u igri različiti sastavi koji se prelivaju finim sjajem kao i veštačka koža. Pogledajte još modela u galeriji slika!

Profimedia Plisirana suknja, do iznad članaka, ili ona koja seže sve do poda biće najmodernije ove i sledeće godine.

Tekst: Lepa&Srećna