Otkako se prošla, 2022. godina okitila titulom "godina pantalona", ovaj komad garderobe ne silazi sa modnog prestola. Ne može se reći da se i ranije žene nisu prvenstveno odlučivale za njihovu udobnost i praktičnost, ali su haljine bile sinonim ženstvenosti i nosile odlike trenda.

Sada su pantalone potpune vladarke i na modnim pistama. I samo mnoštvo modela pokazuje da ih više niko neće ignorisati - barem tri modela morate imati i ove zime u svom garderoberu.

Farmerke su, očekivano, obavezan izbor za hladnije dane. Ove sezone se nose one sa širim nogavicama, konačno rešenje za sve dame koje vole udobnost. Beli teksas je i dalje veoma trendi.

moderne farmerke-min.jpg
Instagram / modedamour 

Klasične štofane pantalone su, takođe, sjajno rešenje za niske temperature. U skladu sa svojom figurom, odaberite oversajz model sa nešto manje ili nešto više faltica na struku.

moderne pantalone 2-min.jpg
Instagram / modedamour 

Ako želite samo jedan ultratrendi detalj na sebi, neka to bude kargo džep na nogavicama, sa strane. Kargo pantalone su još uvek vrlo "in". Ako kuburite s viškom kilograma, odaberite ravno krojene pantalone sa dobro prepeglanim džepovima sa strane. 

Još modernih pantalona pogledajte u galeriji slika.

Instagram / modedamour, Promo / Monki Top modeli

Tekst: Lepa&Srećna