Ako vam smeta promenljivo vreme i temperature koje čas padaju kao u martu, a onda stižu do junske vrućine, zamislite samo kako je u Londonu. Tamo je ovakva situacija uobičajena, pa vredi pogledati šta oblače moderne dame u ovom gradu. Vreme je za modu 2023.

Kažu da nema lošeg vremena, već samo loše odabrane garderobe. Za prelazno vreme neće pogrešiti ako krenete u mantilu koji tokom najtoplijih sati možete da prebacite preko ruke.

Odaberite materijal koji najviše odgovara vašem stilu - u modi su tanke mešavine vune, pamuka, viskoze i sintetike, a i veštačka koža je i dalje u igri.

Što se tiče obuće, dobro rešenje su mokasine, bilo da ste ljubitelj onih glomaznih modela sa "traktor" đonom ili više volite elegantniji dizajn.

mokasine-min.jpg
Instagram / shopperella 

Druga opcija su popularne "Meri Džejn" cipele, sa kaiščićem preko risa, a nikad iz mode ne izlaze ni patike.

Celo proleće možete da provedete u nekoliko pari pantalona - jedne farmerke, jedne bele keper pantalone i elegantniji crni model biće dovoljni za dobre kombinacije.

modna kombinacija dzemper-min.jpg
Instagram / symphonyofsilk 

Dodajte tome belu i plavu košulju, moderan džemper - jednobojan i sa štraftama i jedan blejzer i vaša "modna kapsula" za proleće 2023. godine je spremna. Zavirite u galeriju slika i uživajte u inspiraciji.

Instagram / cocobeautea Sako ili mantil, farmerke, crne pantalone, dve košulje i džemper

Tekst: Lepa&Srećna