Instagram i TikTok obiluju snimcima najrazličitijih modnih i "bjuti" ideja, od kojih mnoge izgledaju ili previše komplikovane ili neupotrebljive.

Zato je pravo uživanje pogledati one modne predloge koje stvarno možemo da primenimo i to na najjednostavniji način. Baš takva je i ideja Doraneli Spaton, koja je uspela da od obične muške košulje napravi ekskluzivnu žensku bluzu. Poenta je u tome da se se obuče na drugačiji način.

Najbolje je uzeti košulju sašivenu od mekog materijala koji lepo pada, kao što je viskoza. Okrenite košulju naopačke, pa uhvatite za krajeve i vežite ih oko vrata. Presavijte gornji deo par puta, tako da sakrijete kragnu i da ona bude pritisnuta uz telo. 

Na grudima će se napraviti draper, a vi obavijte rukave oko struka, pa ih povucite napred. Na stomaku pažljivo složite nabore i zakopčajte manžetne jednu za drugu. 

Naravno, za ovu ideju možete upotrebiti i žensku košulju, ali obratite pažnju da bude jedna od onih predimenzioniranih kakve se sada nose. Pogledajte i sami koliko je ova ideja laka i efektna!

Tekst: Lepa&Srećna