Modni trendovi se menjanju iz godine u godinu, a neki odevni komadi u 2023. odlaze u istoriju. Ljubiteljima udobnosti i oversize komada garderobe novi trendovi se uopšte neće dopasti, jer na scenu stupa elegancija.

"Sakoi, pantalone, haljine, suknje i visoke potpetice - su imperativi za sledeću godinu", tvrdi stilista Vladislav Lisovets. Prema njegovim rečima dukserice i patike zameniće čista elegancija. Takođe, on ističe da će se nositi pantalone i farmerke samo sa visokim strukom.

Previše otvoreno i napadno je prošlost. Što se tiče boja, postoji samo jedan savet - više eksperimenata. Stilist Lisovets je savetovao da se boje kombinuju. Na primer, crvena, roze, plava, bledo lila i zelena mogu se kombinovati sa žutom, bordo i senf bojom. Istovremeno, stajling možete začiniti velikim naočarima i dodacima koji nisu u boji glavne odeće.

Modni trendovi kojima je odzvonilo u 2023. godini
Shutterstock  

Odevni komadi koje stilista smatra trendi i poželjnima su haljine midi dužine, odela, košulje i sve ono što bi nosile žene koje rade na svojoj karijeri i vreme provode u kancelarijama i na sastancima.

Izvor: Lepa&Srećna