Svi su znali da će snimak haljine od spreja postati viralan! Skoro potpuno gola manekenka na sceni, Kardašijanke u prvom redu i devet minuta prskanja belom "bojom" po Beli Hadid, jednoj od najlepših žena na svetu - ko bi propustio da vidi tako nešto?!

Materijal kojim su je prskali je, zapravo, tkanina u spreju koju su napravili u jednoj londonskoj kompaniji. Ona podseća, u početku, na paučinu, a onda se njeni slojevi osuše i nastane tkanina koja na manekenki izgleda kao druga koža. Od nje je načinjena divna bela haljina, a gledaoci su ostali fascinirani.

Na slikama sa Nedelje mode u Parizu, ova toaleta izgleda kao da je od svile ili pamuka, ali kažu da je na dodir elastična, skoro kao sunđer. "Mene su svi hteli da dodirnu kad sam se vratila iza scene", priznaje Bela. "Grilili su me i ljubili, čestitali, mislim da mi je to bio najlepši trenutak u životu."

bela hadid 0727690333.jpg
Profimedia 

Ipak, manekenka je samo prskanje dosta teško podnela, što se na njoj uopšte nije videlo. Na pitanje da li joj je bilo hladno, odgovorila je: "Malo je reći `hladno`. Skoro sam se onesvestila."

"Ipak, pretvorila sam se sva u taj lik, ko god da je on bio", objasnila je. To je, verovatno, i tajna njenog fantastičnog izgleda na sceni. Povremeno je izgledala snažna kao da je od čelika, a već sekund kasnije delovala tako krhka i nežna. Izašla je na pistu samo u tanga gaćicama, prekrivši grudi rukama.

Bilo je to prvi put da je prskaju sprejom na sceni. Na probi ju je zamenila druga manekenka, jer je Bela u to vreme imala drugi angažman. "Ovo je vrhunac moje karijere", tvrdi ona, a praktične dame već pitaju da li će "sprej haljine" moći da se peru. Odgovor je "da", a influenserke jedva čekaju kojoj će se ukazati prilika da i sama proba ovaj modni izazov sezone!

Ostala izdanja Bele Hadid pogledajte  u galeriji slika.

Profimedia Manekenka iskreno o plastičnim operacijama i depresiji.

Izvor: Lepa&Srećna