Monika Beluči je, pre samo nekoliko dana, proslavila 58. rođendan, a ponovo je bila jedna od najlepših žena na Nedelji mode u Parizu gde su se okupile glamurozne manekenke i druge zvezde. Glumica je bila u crnom, odevena od glave do pete, pa ipak je privukla opštu pažnju uprkos dekolteima i mini suknjama koje su "sevale" svuda oko nje.

Vanvremenski stil lepe Italijanke zasniva se, već decenijama, upravo na mistici crne odeće. Ona redovno ističe kako više voli da nosi crno nego da ide po teretanama, pa time objašnjava činjenicu da deluje veoma vitko i u šestoj deceniji. Druga njena tajna lepote su diskretne promene frizure, pa je zato i slika sa Noletom probudila posebnu radoznalost... 

Džon Nolet je slavni francuski frizer koji radi sa najvećim zvezdama i, zahvaljujući tome, putuje po čitavom svetu. Uz Moniku Beluči, njegove dobre poznanice su i Nikol Kidman Uma Turman, Žilijet Binoš... ali i Monikina ćerka Deva Kasel, koja je već zakoračila u svet mode.

monika beluci dzon nole 0727174306.jpg
Profimedia 

Mada kreira i zanimljive modne detalje od prirodne kose i perja, uvek naglašava kako je sama kosa najvažniji detalj. "Samo nju žena ne skida kad ide u krevet", podseća čuveni frizer.

Monika dobro zna koliki uticaj ima lepa kosa i dobra frizura na izgled žene. Na ovoj Nedelji mode je pokazala dve varijante - ispeglanu, ravnu kosu i "zgužvani" duži bob. Pogledajte galeriju slika pa procenite i sami koja joj, od ove dve frizure, lepše stoji!

Profimedia Italijanska glumica blista na Nedelji mode u Parizu

Izvor: Lepa&Srećna