Kim Kardašijan i Pit Dejvidson u avgustu su okončali ljubav nekon devet meseci veze. Izvori bliski, sada već bivšem, paru navodeli su da su se rastali zbog česte razdvojenosti, kao i da su ostali u prijateljskim odnosima.

Pit je prvi muškarac kog je bivša starleta javno poljubila od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga Kanjea i činilo se da su baš srećni zajedno. Međutim, Kim nije raspložena za ljubav uopšte. Kada su je u emisiji "Uživo sa Rajan i Keli" postavili pitanje sa kakvim se muškarcem vidi nakon Pita, ona je kroz smeh odgovorila. 

"Apsolutno ni s kim" rekla je Kardašijanka, koja je neposredno nakon raskida sa komičarem rekla da može da u budućnosti može da se zamisli pokraj lekara, advokata ili biohemičara. Sada je priznala da su joj, od te izjave, prilazili brojni muškarci koji se bave ovim profesijama, međutim ona jednostavno nije spremna.

Pit Dejvidson životna priča
Profimedia 

"Ne tražim ništa. Mislim da treba da budem sama i usresredim se na to da završim školu i na svoju decu", rekla je Kim koja je 2019. godine otkrila da želi da diplomira prava.

Dve godine kasnije je iz četvrtog pokušaja položila završni ispit za studente prve godine prava u Kaliforniji.

„Kada se pogledam u ogledalo, ponosna sam na ženu koju vidim. Svi koji nisu upućeni u moje studije prava treba da znaju da nije bilo lako i niko mi ovo nije poklonio", rekla je nakon što je položila ispit.

Još fotografija Kim i Pita pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kim Kardašijan i Pit Dejvidson na večeri u Los Anđelesu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna