Petra Eklston se udala juče, a venčanje je organizovano u velikoj tajnosti. Njen luksuzni dom u Čelsiju, vredan 170 miliona funti morali su da pretvore u "tvrđavu" da bi zaštitili mladence i goste od uznemiravanja Petrinog bivšeg muža. Zato su paparaci snimili vrlo malo gostiju, ali su ipak viđene  veoma lepe haljine!

Prebogata ćerka čuvenog Bernija Eklstona, nekada glavnog čoveka Formule 1, nije mogla noćima mirno da spava bojeći se da joj svadbu ne upropasti Džejms Stant s kojim je nekad bila u braku. Kad se venčavala s njim, to je koštalo čitavo bogatstvo, ali je ljubav završena krahom, a njega sada optužuju i za kriminalne radnje.

Sestra Tamara je upoznala Petru sa Semom Palmerom, s kojim je ona srećnija nego ikad. Prihvatio je njeno troje dece iz prvog braka, a zajedno imaju i dvogodišnju ćerkicu. Konačno je došao dan da i oni izgovore sudbonosno "da".

Mada mladenci žive u Americi, Petra još poseduje luksuzni dom u Londonu i tu je organizovana svadba. Ceremonija je obavljena u vrtu za koji kažu da je možda najveći u ovom delu Londona.

petra eklston
Instagram / petraecclestoneofficial 

Iz Petrinog PR tima stižu i detalji, kako je svadba bila "mala i romantična", ali je samo mesto održavanja bilo skrivano do poslednjeg trenutka. Satima pre ceremonije su dopremani ogromni buketi cveća, kristalni lusteri i paketi sa logotipima najvećih svetskih brendova.

Mladinog oca  Bernija, kome takođe preti zatvor zbog kriminalnih radnji, kamere nisu uspele da uhvate pri ulasku, ali insajderi tvrde da je upravo on "predao" mladu mladoženji - presrećnom Semu Palmeru.

Detalje o svadbi niko nije znao, ali to nije sprečilo gošće da se maksimalno doteraju - pogledajte kako su se obukle za ovo glamurozno venčanje. Modni eksperti kažu da ne smeta što su neke bile u crnom, budući da su materijali bili maksimalno luksuzni i svečani, a detalji u kontrastnoj, obično zlatnoj boji. 

Pogledajte - sigurno ćete i vi dobiti inspiraciju za letnji stajling!

Profimedia Moderne svečane haljine za leto 2022.

 Izvor: Lepa&Srećna