Ako ste se ikad zagledali u ogledalo pitajući se zašto, zapravo, izgledate stariji nego što se osećate, stilisti imaju odgovor za vas. Njihov predlog je da 3 stvari odmah izbacite iz garderobe, a tvrde da ćete zahvaljujući tome, podmladiti svoj izgled za barem deset godina.

"Odeća uvek treba da izražava ono što vi zaista jeste", kaže Temsen Fejdal, tiktokerka koja privlači mnogo pažnje svojim savetima o modi, nezi i ishrani posle 50. godine. Ona kaže da je prvi korak da izbacite garderobu sa krupnim desenom. "Veoma su teški za kombinovanje, privlače pažnju na pogrešna mesta na telu", tvrdi ona. "Bolje je da se poslužite sitnim printom, videćete koliko će vas to podmladiti."

Takođe, Temsen savetuje da hitno izbacite demodirane farmerke iz ormana. "Svi mi čuvamo modele stare i po 15-20 godina, pod uslovom da još možemo da ih obučemo", priznaje. Međutim, ono što su nekad bile "duboke" farmerke nisu današnje "mum jeans". Zato, pravac u tržni centar, zatvorite se u kabinu i probajte 20, 30 novih modela dok ne nađete one farmerke koje su aktuelne, a vama dobro stoje.

Treći savet je da ne jurite za trendovima koji nisu bliski vašem stilu ili kriju vaše najlepše adute. "Moda prevelikih sakoa i pantalona nije za vas ako vam prikriva uzan struk", kaže Temsen. Tražite ono što je moderno, a ističe ono što je najlepše na vama. Odlične ideje ćete naći u našoj galeriji slika!

Instagram / thefashionablepan Zanimljive haljine, pantalone i odela!

Izvor: Lepa&Srećna