Najmodernije sandale za leto 2022. godine će biti - pufnaste! Možete ih zvati "puf sandale" ili samo "pufi" (ili pafi ako vam se više sviđa engleski izgovor). Poenta je u tome da sandale moraju imati pufnaste detalje, napravljene tako što je u kaiščiće ubačeno punjenje.

Varijacije zavise od mašte kreatora. Neke deluju prilično glomazno, naročito ako su kaiševi vrlo široki i prekrivaju veći deo stopala. Ima dosta modela koji su ipak ženstveniji, sa dekorativno nabranim materijalom na "puf" detaljima i stabilnom nižom potpeticom. 

Ako volite sportski stil oblačenja, slobodno se odlučite za malu platformu i puniju petu, a dame koje vole haljine i suknje imaju lep izbor sandala sa ukrštenim, uskim "puf" kaiščićima i tankim đonom. Odlično izgledaju papuče sa dva "puf" kaiša - možda je to dovoljno da osvežite svoju kolekciju obuće za predstojeću sezonu.

Što se tiče boja, nećete pogrešiti sa neutralnim - crnom, belom i bež, a modne trendseterke će sigurno izabrati neku jarku boju - narandžastu, "ciklama" ili zelenu.

Instagram / stockmultimarcas.nh, Instagram / blanjablinji U trendu su pufnaste - puf sandale!

Izvor: Lepa&Srećna