Ona je senzacija Jutjuba! Čuvena Endži "Hot end Fleši" započela je rad na svom kanalu u pedesetoj godini, a sad, skoro deset godina kasnije, ima više od milion pratilaca i višemilionske preglede. Njena specijalnost su šminka i kozmetika, a žene joj veruju jer odlično razume probleme starije kože.

Za svoju vernu publiku, Endži je pripremila i pravu modnu poslasticu - svoje preporuke za farmerke, haljine, pantalone, majice i suknje koje će nositi tokom proleća 2022. godine.

Srećna je što se konačno život malo vraća nakon epidemije korona virusa i što ima nekoliko važnih događaja za koje planira da se posebno dotera. 

Zato je već obavila veliki šoping i napravila više kombinacija koje je podelila sa svojim obožavateljkama. Njen stil se posebno sviđa damama koje žele da naprave kompromis između trendova i klasike. Tako će Endži veći deo proleća provesti u farmerkama, s tim što je odabrala udobne modele. Jedan je dublji, sa modernim, kraćim nogavicama ("mum" kroj, "high waist"), a drugi ravan, svetloplave boje ("boycut").

Uz njih planira da nosi majice - obavezne u njenoj garderobi su bela, siva i crna, a kombinovaće ležeran sako u narandžastocrvene boje ili duži kardigan nijanse peska. Drugi par su crne pantalone - od punijeg žerseja, sa elastičnom trakom na struku, a treći tamnozelene kargo trenerke od fine, deblje viskoze. 

Iako je želela, kako kaže, da izbegne trend pastelnih odela, nije odolela. Odabrala je jedno koje joj izvanredno stoji, a za koju boju se, na kraju, odlučila, pogledajte u galeriji slika!

Youtube / AngieHotandFlashy Moderne farmerke, pantalone, suknje, haljine - sve po izboru čuvene Endži...

 Izvor: Lepa&Srećna