Kad Botega Veneta održi modnu reviju, svi prvo gledaju u tašne i obuću, a naročito papuče, dok odeća padne u drugi plan.

Tako je bilo i ove jeseni, kad je modna kuća čija popularnost raste iz godine u godinu predstavila modele za 2022. godinu. Bilo je tu mnogo jakni i pantalona od teksasa, uglavnom u predimenzioniranim krojevima, ali i svečanih haljina, sa dosta šljokica koje prete da zavladaju i dnevnom modom.

Međutim, i uz jedan i uz drugi dres kod, Botega Veneta predlaže i za narednu godinu svoj čuveni isprepletani dizajn "Intrecciato" pa je vreme da nabavite sličnu tašnu - u jeftinijim verzijama, naravno!

Ako češće nosite male tašne, predlažemo "kaset" verziju (Casette), sa zlatnim lancem, koja se u originalu pravi od meke napa kože.

Za ljubiteljke većih modela, tu je njihova čuvena "džodi" (Jodie), a sve dame koje vole meke oblike zaljubiće se u "pauč" (Pouch) torbicu koja malo podseća i na zavežljaj. Od boja, savetuje se da izaberete neku jarku nijansu - zelena je već klasik, ali ni sa bež i braon nećete pogrešiti. Bela će vladati cele zime, pa ni nije loša opcija za tašnu. Uz moderne "prepletene" kaiščiće, i dalje ostaju u igri štepane tašne, tako da sve ove modele možete potražiti već na prvim rasprodajama - bićete "in" i u narednoj sezoni!

Profimedia Modeli za dan i veče.

Izvor: Lepa&Srećna