Nema dobro obučene žene koja nema  barem jedne hit farmerke u svojoj garderobi! Čak i one koje su potpuno orijentisane na elegantan stil poželeće trendi džins odabran po poslednjoj modi. 

Ove sezone moderne farmerke imaju nekoliko karakteristika. Jedna se pojavila još letos na blogovima modnih influenserki, a odnosi se na zakopčavanje koje je tako pomereno da izgleda, pa... kao greška! Rajsferšlus je, naime, ušiven ukrivo, a deluje kao da ste obukli preširoke farmerke i onda pomerili dugme da vam ne bi spadale s kukova.

farmerke
Profimedia 

Dosta zahtevna ideja da bi izgledala koliko-toliko prihvatljivo! Ovakve farmerke nosile su samo vatrene pristalice trendova kakve viđamo pred ulazak na revije nedelja mode po svetu. Međutim, lepa Jasmin Tuks je uspela da pronađe model sa vrlo diskretnim rešenjem ovog dizajna i na njoj izgleda zaista odlično.

farmerke
Profimedia 

Farmerke ove zgodne manekenke ispunjavaju i sve druge zahteve trendova - imaju delove u različitim bojama teksasa, nogavice su vrlo široke i dugačke, a na dnu bočnih štepova su ušiveni rajsferšlusi. Istovremeno i ultramoderne, ali i nosive farmerke koje se mogu odlično uklopiti uz sasvim jednostavnu garderobu!

Izvor: Lepa&Srećna