Kraljica Leticija je jedna od najbolje odevenih kraljevskih dama, a društvo joj pravi britanska vojvotkinja Kejt Midlton. Obe često umeju da recikliraju modne komade, odnosno, da ih ponesu više puta kako bi pokazale da ne moraju uvek da budu u novim i neviđenim kombinacijama.

Španska kraljica često nosi jednobojne autfite, pa smo tako mnogo puta imali priliku da je vidimo u crvenom, plavom ili pak zelenom izdanju, ali sada se odlučila za malo drugačiju kombinaciju.

Na nedavno održanom seminaru jezika i novinarstva u Manastiru svetog Miljana od Jusa, privukla je pažnju jednostavnom, ali veoma efektnom kombinacijom. Ona je crne kožne pantalone koje su godinama unazad veoma popularne, iskombinovala sa dugim sakoom od štofa sa kariranim dezenom koji je ove jeseni apsolutni hit, a crne salonke celoj kombinaciji dale su ženstvenu notu.

Profimedia Na nedavno održanom seminaru jezika i novinarstva u Manastiru svetog Miljana od Jusa, privukla je pažnju jednostavnom, ali veoma efektnom kombinacijom.

Leticija je izgledala besprekorno, a njen stajling se čini sasvim jednostavnim za kopiranje, pa ukoliko vas uskoro očekuje neka prilika u kojoj treba da zablistate neka vam posluži kao inspiracija.

Izvor: Lepa&Srećna