Savršen za prelazni period - ovaj sako će vam dobro doći i za jesen a sigurno ćete ga nositi u zimskim danima, pa vredi nabaviti sličan model. U mnogim situacijama će vam poslužiti kao idealna jakna.

Toliko je komotan da ćete ga lako uklopiti i ispod nekog šireg kaputa, ali hajde da pogledamo kako ga nosi Kaja Gerber, jedna od najpopularnijih svetskih manekenki poslednjih sezona. 

Prelepa ćerka čuvene Sindi Kroford zaljubljena je u široki crni sako od ekološke kože. On ima uže dugačke revere, uglavljene rukave sa jačim naramenicama i klasične džepove sa kapnom. Odlične dužine, ovaj sako se kombinuje fantastično uz pantalone različitih krojeva i boja. Kaja ga nosi uz crne pantalone koje se blago šire u nogavicama, ali i uz "paper bag" pantalone kamel boje. One su nacigovane u struku, tako da su komotne poput trenerki.

Za tople, sunčane jesenje dane dovoljno je ispod sakoa obući samo tanju bluzu od trikotaže.

Međutim, odličan je i za nešto hladnije vreme, pa ga mlada manekenka tada nosi uz farmerke i topliji duks u boji tamnijeg džinsa, a "kabaste" čizme i efektna tašna upotpunjuju svaku njenu kombinaciju.

Profimedia Kaja Gerber nosi najmoderniji sako za jesen i zimu 2021/2022.

Izvor: Lepa&Srećna