Da li verujete da sa samo dva para pantalona možete da budete obučene "tip-top"? Sigurno da možete ako budete odabrale prave boje i kombinovale ih onako kako to rade svetske manekenke ali i modne influenserke.

Naravno da su farmerke moderne i za sezonu jesen-zima 2021/2022. godine. Ali ako kod vas na poslu nije baš pogodno da dolazite u džinsu, savetujemo vam da odaberete jedne bež i jedne crne pantalone. Vrlo je moguće da baš njih već i imate u ormanu, samo je pitanje kako ćete učiniti da izgledaju kao da su tek kupljene.

I dalje se nose predimenzionirane bluze i košulje,  s tim što spreda treba da ih uvučete u pantalone. Ako ste vrlo vitki, odaberite bluzu koja je toliko kratka da ne morate da je uvlačite. Na poslu, ogrnite sako preko nje.

Bež pantalone
Profimedia 

Nose se i kardigani, kao i sakoi i blejzeri toliko dugački da liče na mantile. Aktuelan je i model "košulje-jakne", popularni "shacket" (shirt+jacket) uz koju će svaki model pantalona izgledati kao nov!

Ipak, preporučljivo je da nabavite barem jedan prsluk - u modi su predimenzionirani, a najčešće imaju V izrez. Neka bude od tanje trikotaže, tako da ga možete nositi i kasnije, u zimskim danima ispod kaputa. Od boja, aktuelne su bela, boja slonovače i "kamel" , a takav prsluk će se uklopiti sa oba modela pantalona.

Takođe, možete odabrati i sivi prsluk, naročito ako imate sivi kardigan od ranije, jer je ove sezone vrlo trendi ponavljati istu boju na više komada garderobe. Za ljubiteljke crvene boje, možda je idealno da prsluk ima takve štrafte oko izreza i otvora za ruke, kao i na donjoj ranfli. Baš takav model je nedavno "prošetala" manekenka svetskog glasa Kendal Džener, pa pogledajte njene kombinacije i predloge modnih influenserki u galeriji slika.

Profimedia Kendal Džener i modne influenserke kombinuju bež i crne pantalone na brojne načine!

Izvor: Lepa&Srećna