Istaknut struk ali i kroj koji može da prikrije druge nesavršenosti, tako izgledaju pantalone za kojima stalno tragamo, piše Lepa&Srećna.

Upravo takav model je odabrala i privlačna mlada glumica Džesika Alba koja pleni prirodnim stilom.

Odlično uklopljene sa prugastom košuljom koja izdužuje figuru, pantalone u svetlobež boji su glavni hit tokom cele 2020. godine.

Ovaj kroj nazivaju "papirna kesa" (paperbag), jer iznad kaiša ostaje (uži ili širi) rub tkanine da viri, nalik papirnoj kesi skupljenoj pri vrhu.

Kada je model nešto širi, obično bude i nacigovan u pojasu pa tada pomalo podseća i na trenerku. I to je vrlo popularna varijanta, jer u doba "rada od kuće" sve modne kuće planiraju zaokret ka "kućnoj eleganciji".

MODNI DETALJ BROJ 1 ZA JESEN 2020: kako da kombinujete šal ili maramu uz vaš stil oblačenja (FOTO)

Međutim, Džesikin model ima uredne kose džepove, po jednu falticu sa svake strane pa čak i blago prepeglanu ivicu - skoro klasične pantalone. Imidž, ipak, zavisi od kombinacija.

Ako ste vitki poput glumice, ovakve pantalone nosite sa upasanom košuljom ili majicom kratkom do struka.

Ako još niste na svojoj idealnoj kilaži, obucite nešto dužukošulju i nosite je raskopčanu, preko majice bez rukava nešto komotnijeg kroja.

Detalji u ovoj opuštenoj kombinaciji su pažljivo odabrani - tašnica na kaišu preko grudi u jednoj od boja sa košulje i bele patike koje su hit sezone - ovako se Džesika spremila za posao u svojoj firmi "Harmoni".

KLASIČNE PANTALONE KOJE DOBRO STOJE SVIM ŽENAMA: Džesika Alba istakla struk u sportskoj kombinaciji ležernog stila
Profimedia 

 Izvor: Lepa&Srećna

Profimedia Modna revija u Milanu, proleće-leto 2021. Hugo Boss