Kamel i nude boje doživele su pravu renesansu prethodnih sezona. Iako je većina dama do tada smatrala da u kamel boji izgleda jednolično i loše, poznate dame poput Kim Kardašijan, ali i britanskih vojvotkinja Kejt Mildton i Megan Markl, podigle su je na modni pijedestal. Odjednom je bilo nezamislivo nemati u ovoj boji kaput, bodi, a o cipelama i da ne govorimo. Međutim, modni dizajneri su napravili potpuni preokret kao omaž borbi protiv korone - želeli su da poruče da je vreme da nosimo jarke boje koje će delovati na nas kao injekcija endorfina.

Kraljevsko plava

Modni dizajneri preporučuju da budete dovoljno odvažni da u ovoj boji kupite jaknu, haljinu, cipele i torbu. Koristite je za kreiranje total look-a ili odaberite jednu stavku u ovoj nijansi - u svakom slučaju, vaš stajling će izgledati moderno.

Vatreno crvena

Ova boje oduvek je važila u grupu onih koje nije lako iskombinovati jer je veoma zahtevna. Dizajneri imaju savet - nosite je od glave do pete. Crvene odela, crvene haljine,  upotpunite asesoarom žute boje, a ako vam je ovo ipak preveliki zalogaj predlažu da je kombinujete sa sivom. Tako ćete izgledati stilski uravnoteženo, odmereno i što je najbitnije – atraktivno i lepo.

Zelena

 I to ne bilo koja, nego ona koja se dobije kada deca flomeasterom crtaju travu na likovnom. “Ozelenjavanje“ modnog sveta je čini se nezaustavljivo. Kako se zapravo nosi “Kermit Green “ boja? Ovoga puta ne radi se o natpisima, već je trik da odaberete jednu boju i skombinujete s, recimo, ciklama bojom. Nemoguće je da vam se rasploženje neće poboljšati.

Instagram/smythsisters Kamel i nude boje doživele su pravu renesansu prethodnih sezona

 Izvor: Lepa&Srećna