Bilo da je kratka, srednja ili dugačka, kosi treba pružiti pravilan tretman. Veoma je bitno da po tipu kose  birate i šampon kako bi dlaka bila sjajna i čvrsta bez listanja i opadanja. 

Šampon Prima Flora sjaj za sve tipove kose je uvek dobar izbor. Hidrolizovani proteini pirinča hrane i obogaćuju kosu vlagom, doprinose povećanju volumena kose. Maslinovo ulje obnavlja prirodni zaštitni sloj kose, pružajući im mekoću i blistavost. D-pantenol štiti kosu od negativnog uticaja životne sredine.

Redovna upotreba šampona vratiće kosi svilenkast izgled, prirodan sjaj, laganost i zdravu dinamičnost. Šampon dobro neguje ispucale krajeve, kosa postaje poslušna, lako se češlja i s lakoćom se prave frizure.

Šampon možete poručiti OVDE po akcijskoj ceni od samo 336 rsd ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana.

Prima flora šampon
Promo 

Šampon PRIMA FLORA živa boja za farbanu i oštećenu kosu će pomoći u regeneraciji oštećenih lokni, nahraniće suve krajeve i ojačaće koren. Redovnom upotrebom kosa postaje prilagodljiva, elastična i prestaje da se lomi. Boja kose dugo ostaje jaka i intenzivna.

Ši puter izvanredno vlaži, omekšava i štiti kosu. Kompleks vitamina F obogaćuje suvu, lomljivu i kosu bez sjaja vitalnošću i energijom. Hidrolizovani proteini pšenice pružaju kosi svilenkast izgled i sjaj.

Prima flora šampon
Promo 

OVDE možete poručiti ovaj šampon ili pozvati 011/4420-502 po ceni od samo 336 rsd

Šampon PRIMA FLORA balans za normalnu i masnu kosu ubrzava njen rast i sprečava opadanje, perut i svrab. Pramenovi i koren kose su manje masni, a kosa jača i zdravija. Kosa postaje bujna i ima lepu blistavost.

Ekstrakt koprive reguliše aktivnost lojnih žlezda, poboljšava stanje kože glave. Ekstrakt kantariona tonira kosu i pruža antiinflamatorni efekat. Ekstrakt velikog čička jača kosu i ima umirujuće dejstvo.

Po ceni od samo 336 rsd ovaj šampon možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502 radnim danima.

Prima flora šampon
Promo 

 * Pogledajte celokupnu ponudu proizvoda klikom OVDE.

 Tekst: Promo