Na vrhuncu instagramske popularnosti, Jelena Karleuša se priprema i da izda novi album ovog leta, što njeni obožavaoci željno iščekuju.

Premda je više puta na pitanje - kad će novi projekat - odgovarala "biće kad bude", sada je potvrdila da će uskoro biti gotov. Međutim, naglasila je i da joj uopšte nisu potrebne nove pesme kako bi leto bilo u njenom znaku.

Većina njenih objava na masovnoj društvenoj mreži dobija desetine hiljada lajkova, a "mala od skandala" kaže da bi se zapitala da to nije tako. Mnogo toga je uložila u svoj izgled i objavljuje nove fotografije svakog dana.

"Volim da budem na neki način uzor, mada bolje zvuči inspiracija jer je i ja vrlo često tražim u mnogim svetskim javnim ličnostima. Ja stvarno mnogo volim da razbijam predrasude i stereotipe kako jedna žena treba da izgleda i kako majka dvoje dece treba da se oblači", rekla je Jelena za Grand Online.

Prilično često njen izgled izaziva i suprotne reakcije, pa je mnogi opominju za previše golotinje a malo muzike i talenta. Sada svi očekuju nove pesme, nakon sedam godina pauze, koliko su je fanovi verno čekali. Do sada je stekla status i modne influenserke, jer je prati gotovo dva i po miliona pratilaca.

 Izvor: Lepa&Srećna