Tekst: Promo

Svakoj dami potrebna je čvrsta i moderna torba pogodna za svakodnevne obaveze. Ove torbe su prostrane i u njih mogu stati sve vama neophodne stvari do večeri ili narednog dana. Torbe su jake i imaju sigurne ručke koje vas neće izneveriti. Napravljene su od eko kože i prate sve vaše potrebe.

Ova čvrsta i moderna torba pogodna je za vaše svakodnevne obaveze, kao i za večernji izlazak jer je klasična i u boji koja se slaže uz sve. Dobro prati stajling, kao i svako godišnje doba. Napravljena je od eko kože u dimenzijama 34 x 35 x 10. 

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

torba
Promo 

Ovaj model torbe je u nijansama sive boje, dimenzija 42 x 39 x 10. Takođe napravljena od eko kože, predstavlja obavezan aksesoar zahvaljujući svojoj sposobnosti da se uklopi u svaki stajling, svakog dana u godini.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

torba
Promo 

Super udobni ženski zimski ranac idealan je za one koje ne vole kabaste torbe. Odlično se slaže uz perjanu jaknu, jer je napravljen od istog materijala, a slaže se i uz svaki drugi zimski materijal. Ujedno je elegantan i mladalački. Njegove dimenzije su 26 x 28 x 9, a dostupne boje su bež, teget, crvena i srebrna. 

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.500 rsd.

ranac
Promo 

ranac
Promo 

*Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.