Sigurno je da se ne bi svaka žena odlučila za ovakav dekolte. Pa ni za ovakav kombinezon. Ali kaput i čizme Dženifer Lopez su ponovo pun pogodak i svi bismo ih rado videli u svom garderoberu već sutra. Ili danas?

Savršena "kamel" boja vlada svetom kaputa još od rane jeseni. Model "teddy" nas ne napušta još od prošle godine i Džej Lo igra na sigurno ovim izborom širokog kroja jer svaka žena ima bar neki detalj na telu koji smatra nesavršenim i koji bi želela da malko prikrije.

Kad je reč o čizmama, ovaj model je iz njene kolekcije i spada u najatraktivnije damske čizmice koje ćete pronaći ove godine. Modnom scenom na kraju 2020. godine inače vlada gruba, kabasta čizma sa debelim đonom tako da sve dame koje vole nežnu siluetu i nešto višu potpeticu treba da se orijentišu prema modelu koji nosi Dženifer.

Dakle, sara je obično ravna i nešto duža tako da se nabira oko skočnog zgloba, pa je obavezan izbor meke kože ili antilopa. Kod modela na slici vidite još jedan hit detalj - aplikacije od krzna, koje  mogu biti na džepovima ili rukavima kaputa, a u ovom slučaju na samoj sari čizme... uz dovoljno gabaritan kaput, to može biti pun pogodak.

Kako se vama dopada ova kombinacija Džej Lo?

Izvor: Lepa&Srećna