Kamel kaput će sigurno biti moderan tokom 2020. godine, a nove kombinacije pokazuju ljubiteljke mode okupljene na nedelji visoke mode u Parizu, piše Lepa & Srećna.

Sve dužine u kamel boji su aktuelne, počevši od kraćih jakni ili dužih sakoa, preko opuštenih "oversajz" krojeva bez dugmadi koji se samo vezuju kaišem oko struka.

Ne posustaje ni "tedi ber" model od tkanine čupave teksture, a trendseterke ga čak kombinuju sa vrlo elegantnim belim pantalonama i bluzama, večernjim haljinama i upadljivim zlatnim nakitom.

Ipak, devojke koje su zapažene po svom modnom stilu očigledno veoma rado biraju i svetlije nijanse kaputa - ako tek planirate da se ponovite ove zime, dobra odluka će biti bež ili čak beli kaput.

S obzirom na to da revije visoke mode u Parizu okupljaju one koji su najviše upućeni u trendove, jasno je da je ovo modni savet "iz prve ruke".

To nam dobro dođe dok su dani rasprodaja u toku, pa požurite i pregledajte u galeriji slika koje svetle nijanse će biti najmodernije.

Naravno, samo pod uslovom da već imate drugi, tamniji kaput, koji čuvate kao rezervu za one "prljave" dane sa puno kiše i snega!

GALERIJA SLIKA - MODERNI KAPUTI

Tekst: M. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Kamel kaput će sigurno biti moderan tokom 2020. godine, ali sigurno to nije jedina boja koja će biti u trendu i sledeće zime!