Kejt Midlton je nova "lady in red"! Povodom novog projekta koji je organizovala u Nacionalnog galeriji portreta, vojvotkinja od Kembridža je snimila specijalan video prilog da izrazi zahvalnost svim učesnicima.

"Želim da kažem veliko hvala svima koji su poslali svoje projekte za izložbu i podelili sa svima svoje priče i iskustva koje su doživeli tokom zatvaranja zbog epidemije korona virusa", rekla je Kejt.

Lepa supruga princa Vilijama obukla je za ovu priliku model sakoa u crvenoj boji i kombinovala ga sa belom bluzom sa ženstvenim okovratnikom. Odlična kombinacija - moderna i moćna boja koja simbolizuje strast, snagu i probojnost i bela, ljupka, čista i smirena.

Kejt "Grejt" ima neosporan talenat da izabere najbolje i odećom naglasi najjače oružje  - diskretnost, ljupkosti i eleganicu, a da samo jednim detaljem, bojom ili podsećanjem na neku važnu priliku naglasi svoju poziciju supruge naslednika britanskog prestola. Baš je ovaj sako Kejt nosila na Olimpijadi 2012. godina - engleska princeza uživa da reciklira odeću i zato ima obožavaoce širom sveta.

kejt midlton crveni sako elegantna kombinacija
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna