Sa dolaskom jesenje i zimske sezone, stizu nam i noviteti u svetu lepote. Kada je šminka u pitanju, odmerenost ostavljamo iza sebe, jer vreme je za odvažnost, smelost i glamur. Kako smo veći deo dana pod maskama, akcenat je na očima i obrvama. Ako želite da, poput slavnih dama, izazivate zadivljene poglede i tihe ovacije na svakom koraku, vreme je da eksperimentišete sa bojama, šljokicama, ali i raznim oblicima obrva!

Ovih 5 trendova vladaće svetom lepote, a vreme je da se i vi upoznate sa njima!

1. Igrajte se ajlajnerom. Povlačite jače i smelije crte od suznog kanala pa sve do pregiba kapka jer ajlajneru više nije mesto tik uz liniju trepavica.

2. Strukturisane obrve su potpuni hit! Podebljate ih u luk ili ih skroz ispravite. Mi predlažemo začešljavanje na gore, a uz ovakve obrve dovoljne su vam šljokice iznad kapka i vi ste spremni za izlazak!

3. Prirodna šminka sve više dobija na popularnosti. Nežni tonovi u boji kože, maskara i sređene obrve su sve što vam treba.

4. Da se trendovi 60-ih godina vraćaju iznova, možemo još jednom potvrditi. Oblikovane i „debele“ obve, izvučen ajlajner i maskara koja naglašava trepavice su retro trend koji će vladati i ove zime.

5. Glam je ono čemu težimo ove zime. Hladno vreme i hladni i hladni plavi tonovi ali samo u uglu očiju, kombinovani sa izvučenom tamno braon senkom, daće vašim očima trendi glamur.