Američka glumica Kejti Holms, koju najčešće viđamo u ležernim ali šik varijantama, iznenadila je pratioce na društvenim mrežama potpuno neočekivanim stajlingom. 

Nekadašnja supruga Toma Kruza, sa kojim ima ćerkicu Suri, odbacila je svoj zaštitni znak - farmerice i ravne čizmice na šniranje i uskočila u seksi, crnu kožu. 

Holmsova se slikala za najnovije australijsko izdanje modne biblije Vogue-a u vrlo izazovnim kombinacijama - lepršavim bluzama i sa dubokim kožnim čizmama, nalik onima koje Bijonse i Dženifer Lopez nose na nastupima. 

Iza njenog stajliga stoji popularna stilistkinja Džilijan Dejvidson, a glumica je nosila modele Tijeri Miglera i poznatog brenda "The Peterdo".

Ono što posebno privlači pažnju jeste neobičan model pantalona sa uzicama oko gležnjeva, najnoviji trend koji je zapalio svet, a koji će sasvim sigurno osvojiti i srpske devojke.

Elegantno, fururistički i seksi, epiteti su kojim se najčešće opisuje stilska kombicija koju je ponela glumica za naslovnicu novembarskog izdanja Vogue-a.

Inače, crna koža je doživela veliki "comeback" ove sezone, a novitet je što se kombinuje sa ženstvenim i romantičnim komadima.