Adrijana Lima u junu puni 41 godinu, a  poslovni ugovori još pljušte sa svih strana. Kako uskoro treba da se porodi prošetala je trudnički stomak pistom i pokazala da je sa pravom jedna od najplaćenijih manekeneki. Osim što je majka priroda prema njoj bila darežljiva, Adrijana se brižljivo i neguje, a nedavno je otkrila tajnu svoje lepote. Naime, zanosna Brazilka lice uvek umiva flaširanom vodom ili vodom sa pH balansom.

"Trik koji sam naučila je da kada perete lice, ne koristite vodu iz lavaboa. Koristite vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu - a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče bakterije. Postoji i mašina koju možete da nabavite koja filtrira pH vrednosti", ispričala je ona, navodi "Marie Claire".

To što je ponovo trudna samo je ojačalo njen holistički pristup brige o sebi.

"Budući da sam trudna, moram više da pazim na stvari koje koristim na svom telu. Sve mora da bude čistije. Koristila sam sve što je organsko što je više moguće", kaže Lima.

Budući da je majka dve devojčice i da trenutno nosi dečaka, želi da prenese zdrave navike svojoj deci.

"Uvek želim da dam primer svojoj deci kako treba da vode računa o sebi – ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju", rekla je lepa mama, prenosi "Marie Claire".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna