Proleće uvek donosi nove trendove, a ove godine su šarenoliki i osmišljeni tako da pokriju različite ukuse. Stilisti za kosu preporučuju 5 savršenih firzura koje će biti hit ovog proleća.

Šiške

Ovog proleća izuzetno su popularne šiške, međutim, ukoliko se plašite da ćete se brzo pokajati pokušajte sa „zavesa šiškama“ koje uokviruju lice sa obe strane. Kraće su pri vrhu glave, a duže pri dnu i izuzetno zahvalne za sve crte lica. Prednost takvih šiški u odnosu na ostale stilove je ta što su jednostavne za održavanje i proces rasta je elegnatniji od klasičnih šiški.

Ukrasi

Da bi kosa bila zdrava i lepa neophodno je da uvek bude dobro ošišana. U dogovoru sa frizerom odredite dužinu koja najviše odgovara vašem licu, ali i načinu života koji vodite. Ovo proleće donosi mnoštvo ukrasa za kosu koje će pospešiti svaki stajling.

Moderan bob

Bob sa uvijenim krajevima i visoko odvojenim šiškama idealna je frizura za retku kosu sa debljim vlasima. A francuski bob, dužina do brade, idealan je za tople aprilske dane.

Pletenice

Već neko vreme stilisti preferiraju frizure koje su „raščupane“, a ove sezone na sve to dodajte i pletenice koje će savršeno upotpuniti čitav izgled.

Duga kosa

Elegantna, duga, ravna kosa jedan je od glavnih trendova ovog proleća i san mnogih žena. Duga kosa zapravo nikada ne izlazi iz mode.

Izvor: Lepa&Srećna