Moderan parfem nije samo lep poklon za dečka, verenika ili muža! Njime ćete obradovati i brata, zeta, oca - nema muškarca koga neće prijatno iznenaditi bočica lepog mirisa izabranog pažljivom ženskom rukom.

Parfem nas uvek vodi u ono slatko polje između snova i realnosti. Zato ga birajte pažljivo, a mi vam dajemo inspiraciju koja će vas sigurno dovesti do pravog rešenja.

Stronger with you Absolutely by Armani

giorgio-armani-emporio-armani-stronger-with-you-absolutely
Promo 

Ovo je prava ljubavna priča od parfema - akordi ruma, usklađeni sa bergamotom i malo lavande.

Gentleman Givenchy

givenchy gentleman
Promo 

Parfem koji je nastao još davne 1975. godine sada je dobio novo izdanje. Ima i dalje onu divnu harmoniju mirisa kože, pačulija i vanile, ali je ona prilagođena modernim džentlmenima.

Black Phantom Memento Mori Kilian

kilian-black-phantom-memento-mori
Promo 

Niš parfem - samo za odabrane! Inspirisan je pričama o moru, piratima i avanturi. Na bazi vetivera, dodate su arome kafe, ruma i šećerne trske - ovo je parfem za momke koji vole luksuz.

Bottega Veneta

bottega_veneta_pour_homme_eau_de_toilette
Promo 

Miris kuće Botega Veneta koja je u parfemske vode zaplovila tek pre desetak godina već je postao klasik. Ako ga vaš muškarac dosad nije imao, krajnje je vreme. I ove ima bergamota, ali i pačulija i mošusa, kao i moćnih akorda kože.

Essenze - Roman Wood - Ermenegildo Zegna

Essenze Roman Wood  Ermenegildo Zegna
Promo 

Luksuz kakav samo moderna Italija može da iznedri. U nizu esencija slavne modne kuće, Roman Wood je jedan od najnovijih glamuroznih parfema. Ima dašak bibera na bergamotu, uz miris kedra, mahovine, i trunku vanile koja pali maštu.

Sur la Route Louis Vuitton

louis-vuitton-sur-la-route
Promo 

Ovaj parfem je metafora za sve putnike ali i one koji su na svom životnom putu. Svež je kao umivanje hladnom vodom i razbuđuje mirisom citrusa, kedra i bergamota. U njemu će uživati dinamični muškarci.

Calvin Klein Defy

Calvin Klein Defy
Promo 

Jedan od najmodernijih parfema prošle godine zadržaće primat. Dominira nota citrusa koja vas tera da ga stalno mirišete iznova, ali iza nje su osvežavajući bergamot i lavanda - miris kojim se ne može odoleti.  

Izvor: Lepa&Srećna