Kada iz bikinija praktično odmah pređemo u tople, teške džempere, a iz japanki u štikle i čizme do članaka, desi se i još jedna smena trendova, ali ne tako primetna - ona u svetu lepote.

Jesen nam zahvaljujući svim svojim slojevima dopušta da se igramo, kako u modnom svetu, tako i u beauty svetu.

Ovo je pravi trenutak da probate miris sa karakterom i ako već niste (ili možda želite još jedan, što da ne?) pronađete onaj koji će postati vaš zaštitni znak.

Parfem koji je iskustvo sam po sebi, onaj koji se pamti, a ne davi, onaj koji vas najavljuje i zbog koga se ne zaboravljate- to tražimo svi zar ne?

Međutim, ono što mi tražimo jeste nešto novo, nešto zaista novo. Po mogućnosti ono za šta niko još uvek nije čuo ili makar ono što se ne može naći u svakoj parfimeriji, svakako ne drogeriji.

Ovo je sezona koja priziva svojevrsne parfemske gurmane koji cene punoću i kompleksnost mirisa i raduju se njegovoj težini, baš kao onoj koju sa sobom jesen i neumitno donosi - u vidu težih tkanina, recimo.

Drvenaste note, amber, sandalovina, korijander i možda tek malo mandarine da zaokruži priču, šta kažete na tu kombinaciju? Mi kažemo: O, da!

Ali ima tu još dosta nezaboravnih i iznenađujućih kombinaicja na koje nismo imali priliku da naiđemo do sada.

Predstavljamo vam ih u nastavku:

1. Vilhelm Parfumerie Body Paint

2. Byredo Tobacco Mandarine

3.  Atelier des Ors Lune Feline

4. Colonia Futura

5. Lipstick Fever

Izvor: Elle