Izbor profesije, sklonost ka umetnosti, kakvi smo u ljubavi a kakvi u prijateljstvu, na ove karakteristike ličnosti utiče položaj planeta u trenutku kada smo rođeni. Prema astrolozima, ova tri žene su najmudrije u Zodijaku.

Vodolija

Predstavnice ovog horoskopskog znaka krasi urođena mudrost. Žena Vodolija ima svoj stav, odnosno mišljenje, ali ga nikada ne nameće drugima. Ne misle da su uvek u pravu. Retko ćete žene Vodolije videti kako se prepiru oko banalnih sitnica. Najčešće stvari u životu prihvataju onakvima kakve jesu, a baš nikada neće pokušati da menjaju svog partnera.

Devica

Pune su razumevanja i strpljenja. Život prihvataju bez mnogo drame. U teškim životnim situacijama se ponašaju analitički, što im na kraju pomaže da shvate suštinu. Device su karakteristične po svojoj mudrosti i smirenosti. One znaju kako da kontrolišu svoje emocije a uprkos velikoj snazi koju poseduju, nežne su i ženstvene.

 Ovan

One drže život u svojim rukama. veoma su savesne i odgovorne.  Sa svim životnim nedaćama se bore dostojanstveno. Uvek su spremne da pomognu onima koji su u nevolji. Žena Ovan je radoznala i spremna da se otisne u svaku avanturu.

Izvor: Lepa&Srećna