Posao

Apsolutno slobodno mogu da kažem da je pred vama mesec kakav se skorije neće ponoviti, barem kada je posao u pitanju. Tokom ovog meseca možete da očekujete samo najbolje. Iako ne volite mnogo promene, tokom ovog meseca ćete rado da ih prigrlite i da im se prepustite. Ukoliko negde "zapne", najbolju moguću pomoć ćete dobiti od osobe rođene u znaku Bika, Škorpije, Device, Ovna ili Riba. Sam kraj meseca je odličan za saradnju sa zemljama iz regiona ili za odlazak u inostranstvo. Planete prikazuju da možete da očekujete i značajan novčani priliv.

Ljubav

Napokon ste spremni da stavite tačku na prošlost i da pogledate u budućnost. Zapravo, tokom ovog meseca biste mogli da postavite "kamen temeljac" novog poglavlja u vašem ljubavnom životu. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veliki broj novih poznanstava, jer će neopisivo zračiti pozitivnom energijom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju mirno stanje sve do kraja meseca kada Mars kreće retrogradno i unosi nepoverenje, neistine i ljubomoru u vezu ili brak. Budite spremni na to.

Zdravlje

Moguće su česte i bolne glavobolje, posebno za muške Bikove. Savetujem vam da provodite više vremena u prirodi, da radite lagane vežbe i da pripazite na krvni pritisak, ako mislite da zaista ne "padnete u nesvest" od bolova.

Izvor: Astrousluge